fbpx

Blogg:

JEG ER INA

Dette er en blogg om livet, om det å være et hvilket som helst menneske, som lever et hvilket som helst liv, sett innenifra, ribbet for alt. En blogg om fordommer, etablerte sannheter og hvordan historien vår, opplevelsene våre, former den vi tror vi er.  Hva vet vi egentlig om følelsene våre, tankenes vesen, kroppens signaler og sjelens språk?

Jeg har en mann og tre barn – to store og en liten, en bror og et tantebarn, og et lite knippe med venner, som i sum er mitt lys og min fremste takknemlighet. I tillegg er jeg dypt takknemlig for alle de menneskene som har delt sine innerste historier, fremgang, motgang, fortvilelse og glede med meg, gjennom mine 11 år som terapeut. Sammen med mitt eget levde liv, er fragmenter av alle disse grobunn for denne bloggen. Ingen eksempler eller beskrivelser kan spores tilbake til en bestemt person eller historie, men alle mennesker jeg noensinne har møtt, både gjennom jobb og privat, på godt og på vondt, er likevel med, som min inspirasjonskilde i disse tekstene om livet for folk flest.

Blogg: Jeg er Ina

4 Comments

 1. ELIN
  7. september 2018 @ 16:49

  Hei. Jeg ville bare ønske deg lykke til som blogger. Som du antyder, har du mye å legge frem, om erfaringer , og inntrykk fra mennesker du treffer. Vi er mange som trenger en hjelpende hånd, og litt ekstra omtanke når det røyner på. Du er der, og du er lett å åpne seg for. Det er nok mange som får et spesielt forhold til deg, og som blir glad i deg. Jeg vil takke deg for at du , …. er deg, og at du ser oss. Har du en blogg, blir du lett å følge ………………… Mvh.Elin ..

  Reply

  • Ina Thorbjørnsen
   7. september 2018 @ 18:58

   Tusen takk, Elin! Å blogge er en fin måte å nå ut til flere samtidig, med viktige tema som angår de fleste av oss.

   Reply

 2. Lise
  8. september 2018 @ 01:20

  Så utrolig godt du beskriver langtidsvirkningen av mobbing. Hvordan denne følelsen av åndelig utestenging fra et fellesskap kan påvirke deg som menneske hele livet. Jeg tror i likhet med deg, at mangelfull tilhørighet til andre kan føre til at man selv trekker seg bort og ikke tør å synes/høres. En trenger kunnskap om disse prosessene for å kunne bistå mennesker med slike grusomme opplevelser. Tror jeg forstår mer nå, og kan bidra med litt bedre innsikt i mitt virke.

  Reply

  • Ina Thorbjørnsen
   8. september 2018 @ 09:35

   Takk, Lise! Ja, det er viktig for de det gjelder å møte mennesker som ser og forstår. Elevene dine er heldige som har deg!

   Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *